Post by puddhotmarljusci on Feb 5, 2022 7:28:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато хак на витривалість ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
SpongeBob: Krusty Cook-Off Казуални hwrf
Клас крута гра
Гра весела, але епізод 2 не працює, тому я не можу прогресувати після завершення роботи з млинцями
Завантаження гри займає деякий час (що може бути або не бути моїм з’єднанням). Але іноді під час завантаження він виключає мене з гри, а іноді мій прогрес не зберігається. Додамо, що терпіння клієнтів надто швидко падає, але це може бути лише моя думка. Це також весела гра, але важко зібрати багато діамантів і квитків, щоб купити речі, які вам потрібні, але якщо у вас їх немає, то може бути важко навіть виграти гру, не витрачаючи даремно бонусів.
video_21_uk.xml - itsmygame
Все було чудово, поки я не дійшов до рівнів пиріжків Краббі. Я натискаю, щоб запустити першу, і гра зависає
Гра доволі приємна та розважальна, я можу сказати, що для створення цієї гри було багато чого. Єдина моя скарга полягає в тому, що грошові витрати на дорогоцінні камені занадто великі, а кількість дорогоцінних каменів, необхідних для деяких речей, також занадто велика. :/ Загалом чудова гра, але я не можу продовжувати грати в неї такою швидкістю, яка мене розважає, тому що вона коштує $$$$.
Спочатку це весело. Після кількох рівнів можна побачити, що це просто гра з захопленням грошей. Вимушений постійно дивитися рекламу. Самоцвіти надзвичайно важко знайти. Я видаляю до побачення, Губка Боб до кінця.
Ігра клас 👍, але є певні недоліки 1.ім'я лише на АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ і не можна поставити смайлики☹ Про 2 недоліки я писати не буду Бо я поставила 4* А так ігра 👍 МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ
Завантажити Train maze for kids (air.Escape.Games.Train.Maze ...
Мені дуже подобається ця гра. Потрібен спосіб заробити більше дорогоцінних каменів.
Гра дуже приємна для такої швидко розвивається гри, як ця, однак помилки, з якими я стикаюся, іноді роблять її майже неможливою, тому що мені доводиться постійно закривати програму (тобто, коли виграю рівень, вона залишиться на кулінарній станції). щоб повернутися до головного меню, тому я повинен закрити його та знову відкрити). Той факт, що для оплати оновлень потрібна преміальна валюта, а від досягнень ви майже не можете отримати, і все це дратує. Гра весела, але є кілька проблем, які мене руйнують.
цей ame take wy toolong to lod і не дуже добре працює з chomebook, він замерзає і не дозволить вам грати в гру.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Santai scsp
Незважаючи на те, що я великий шанувальник Спанч Боба, гра постійно виганяла мене з програми... Я б хотів, щоб було більше безкоштовних ігор про Спанч Боба...
Забагато реклами. Занадто багато, і ви навіть не можете пропустити, тому ви просидите дві 30-секундні оголошення. Також дуже повільно, і ви НІКОЛИ не збираєте достатньо діамантів для підвищення рівня. Це була б дуже гарна гра, якби її виправили.
Superhero Rescue: Spider Games Weer yanw
Ненуки ласнеменісподобалоса
Гей, чи може будь-який розробник цієї гри сказати мені, чому я перебуваю на 85-му рівні krusty krab, але моя сюжетна лінія не просунулася більше ніж 43%?
Погана гра
Я витратив гроші на цю гру. Виправити помилки ffs
Там загальний досвід чудовий. Єдині мої скарги — це залежність від оновлень для прогресу, які потребують алмазів, які дуже повільно видають, і вибір використання потрійного дотику, щоб викинути предмет. Перше можна вибачити, оскільки це безкоштовна гра, але останнє призвело лише до випадкового провалу рівня, оскільки я намагаюся швидко натиснути на предмет, який випадково був зроблений неправильно. Змініть це на елемент керування перетягуванням, і проблема зникне
Мені подобається гра, але додавання після кожного рівня дуже дратує. I. Старі розуміють після кожні 3 чи 4, але кожне – це дуже багато
SpongeBob: Krusty Cook-Off Опуштене qmmh
Захопився цією грою. Не можу змусити його працювати
Тонни помилок, багато мікро
Мені дуже подобається ця гра вже пройшла до 30 рівня, але я хотіла, щоб ви поставили на апарати дешеві ціни. А так гра дуже дуже класна всім рекомендую
Мені дуже сподобалася гра, але припиніть змушувати КОРИСТУВАЧА ПЕРЕГЛЯНУТИ ОГОЛОШЕННЯ, не натискаючи, щоб переглянути їх! Перестаньте змушувати їх з’являтися, якщо я вже маю можливість дивитися їх вільно, якщо я хочу. Після першого разу, коли він почав з’являтися, він почав показувати КОЖНИЙ рівень. Я знав, що це спосіб заробити гроші, але у вас є більш мудрі способи зробити це... Я видалив гру після того, як гра показала мені 7 оголошень, про які не просять показувати. Дуже сумно
Ужасссссс
SpongeBob: Krusty Cook-Off 4+ ... Знімки екрана iPhone ... Join SpongeBob SquarePants on a hilarious culinary adventure through the restaurants and kitchens
Як тільки я добираюся до частини, де він збирається готувати бургери, нарешті, мені не дає нічого робити. Клієнти замовляють і нічого не відбувається.
Я не проти реклами, АЛЕ ОГОЛОШЕННЯ, ОТ ЯКИЙ МІЙ ТЕЛЕФОН ЗАМОРОЗУ?! ЦЕ СМІШНО. ПРИПИНІТЬ, ПОКАЗУВАТИ ОГОЛОШЕННЯ КОЖНИЙ МІСЦІ Я ПЕРЕХОДУ НА НАСТУПНИЙ РІВЕНЬ. ЦЕ Вбиває МІЙ ТЕЛЕФОН.
Кращі мобільні ігри про космос 2020
Завантажити SpongeBob: Krusty Cook-Off (com.tiltingpoint.spongebob) APK ... в жанрі Інше. Android Top забезпечує всі версії SpongeBob: Krusty Cook-Off і ви
Веселі часи, іноді потрібно пом’якшити, щоб оновити, але чудово провести час.
Мені дуже подобається гра, але є лише деякі речі, які важко зробити. Придбати речі практично неможливо в більшості випадків, бачачи, як ВСЕ коштує діаманти. Або цього не повинно бути, або у вас має бути більше шансів отримати діаманти. Єдине, що я хотів би, щоб ви могли вибирати, яким людям служити, а не випадковим чином.
Класна гра😁😁😁😁
500 із 500
Гра супер,але прошу добавте українську мову.Буду дуже вдячлива,якщо ви її додали👍🏼👍🏼❤️❤️❤️
SpongeBob: Krusty Cook-Off Kasual ipff
SpongeBob: Krusty Cook-Off ง่ายๆ blqt
Змінюючись духовно, я відчуваю себе новою людиною після гри. Все, про що я можу думати, це ця гра. 5 зірок, тому що хороша гра
Я не можу грати, чому, але завантаження займає так багато часу, будь ласка, виправте це
Ігровий процес мудрий, це гарна гра, весела та складна. Шкода, що геймплей – це не все в грі. Я розумію, що безкоштовні ігри з рекламою або стимулюванням для гравців вкладають гроші в гру, але це непросто. У якийсь момент гра зупиниться, тому що у вас немає потрібних бонусів або оновлень для вашої кухні. Ви купуєте їх з діамантами, які, як ви здогадалися, коштують грошей. Сумно
Ця гра настільки ж важка, як і гра Battle Royale, оскільки мій телефон так сильно відчуває труднощі та відчуває затримку під час гри. Спершу я похитав головою, що мені довелося знизити графіку за допомогою ігрових плагінів Samsung до 65 відсотків, щоб у неї можна було грати. Мені це подобається, але потребує БАГАТО ОПТИМІЗАЦІЇ. Я ЦЕ НЕ ПЕРЕБЕРШУЮ, ПОВІРЬ МЕНІ. Я перевірив використання оперативної пам’яті в цій грі, і вона ВИКОРИСТАЛА 1,4 ГБ ОЗУ. У МІЙ ТЕЛЕФОН МАЛО ЛИШЕ 4 ГБ оперативної пам’яті, АЛЕ СИСТЕМА ЗАЙМАЄ БАГАТО.
4. Яку гру або ігри 2022 р. ви чекаєте більше за інших? ... включаючи бандли для гри SpongeBob: Krusty Cook-Off, яку ми публікуємо в Африці.
Гра занадто сильно зависає
Важко грати, вам доведеться продовжувати витрачати гроші та дивитися рекламу, щоб прогресувати.
Щоб проходити рівні, вам потрібні монети та джеми, щоб купувати оновлення, але оновлення неможливо купити, якщо ви не пройдете рівні. Таким чином, ігровий процес практично неможливий, тому що ви граєте, щоб програти. Марна трата часу.
Я бачив це по телевізору, і це було круто, і я шукав гру для завантаження, коли побачив, що це шокує, я не міг дочекатися, коли вона закінчиться
SpongeBob: Krusty Cook-Off Gündəlik nmcy