Post by puddhotmarljusci on Feb 5, 2022 7:13:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключете примогеми ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
SpongeBob: Krusty Cook-Off Kasual ipff
Би било забавно, ако не ви накараха да харчите скъпоценните си камъни за надстройки. Ограничени сте до около един герой и за да отключите други герои, трябва да харчите пари за билети. Бъдете приятни да печелите билети и скъпоценни камъни, без да харчите пари за напредък. Забавление, докато продължи. Просто не това, което търся.
Похарчих пари за бижута и монети и дори не мога да играя на нивата на krusty krab, сигурен съм, че е замръзнал и се обърнах към подкрепа. Но никакъв отговор. Сериозно се ядосвам.
Като цяло е забавно. Не харесвам функцията за двойно докосване за боклук. Продължавам да провалям събития и трябва да започна отново от ниво 1, защото се опитвам да щракна върху нещо до храната си и това изхвърля храната ми. Аз също не съм фен на нуждата от два различни вида валута, за да надстроя неща.
Хубава игра, но... ще направи всичко, за да ви накара да харчите истински пари... Доста скучна, защото не мога да играя повече... Повече време за чакане, отколкото за игра. Толкова е трудно да се печелят хартиени сметки тук.. пристрастяващо, но борбата е реална да имаш живот отново... Благодаря ти за един ден.
Обикновено се ядосвам като другите играчи, но за мен е толкова добра храната, ресторантът е толкова епичен и перфектно чао, че ще се видим при следващата актуализация
Тук в тази статия ще ви представим два от популярните емулатори на Android, които да използвате SpongeBob: Krusty Cook-Off на компютър.
Много хубава игра❤️🤩🤩😍
Актуализирах го и все още търся актуализация.
Играта е забавна, но колкото повече напредвате, толкова по-трудно е да подобрите оборудването и има твърде много реклами! Всяка игра приключи, ще се появи изскачащ прозорец. Освен това всеки път, когато влезете в играта, изскачащите прозорци са досадниgggggg. Ако искам да играя събитията там, ще го щракна сам. Надявам се тази игра да се подобри, но освен това е забавна за игра.
Уяс МНОГО БУГВА НЕ ПРЕПОРАЧВАМ
Хубаво е
заседнал на 5% проблем все още не е отстранен
Рекламите са малко много, те принуждават взаимодействието да напредва в таймера, което разбира се отнема известно време, за да се осъзнае. Често пъти дори не получавам 'x' в края, за да го затворя и да се върна - бъркат ли? Трябва да затворя играта и обикновено не си правя труда да я отворя отново. Играта е забавна обаче, ако не беше дългото, принудително взаимодействие, грешни реклами.
Първоначално беше наистина забавно, а сега е изключително трудно да се напредва без покупките на игри... наистина разочароващо
Обичайте графиките и много забавни 👌 страхотен начин да губите време
беше забавно и средно трудно, но напоследък имаше много проблеми, тъй като наскоро направиха надстройки, за да ви дадат повече възможности за диаманти. Справих се с всички реклами, преди да добавят конзолата, която не мога да пропусна, и игрите за готвене, които трябва да се заредят, преди да пропусна, да не говорим за всички други "състезания", които питат дали искате да играете, когато се включват автоматично. Защо изобщо ми затрупват екрана, питайки дали искам да вляза?? Просто искам да играя без глупости..
Монетите се пренасят във втория ресторант, но за да надстроите втория ресторант, имате нужда от монети и скъпоценни камъни
Всеки път, когато се опитвам да играя играта, тя продължава да ме изрита 👎
Видях го по телевизията и беше страхотно и търсех игра за изтегляне, когато видях, че беше шокиращо, нямах търпение да я свърши
SpongeBob: Krusty Cook-Off Santai scsp
Въпреки това избора на потребителите се спира върху SpongeBob: Krusty Cook-Off. Някои от другите заглавия, които генерират солидни
не може да играе, спря и замръзна
Отначало бях пристрастен. Тогава ударих стена, която очевидно има за цел да ви накара да харчите пари. Ако е възможно и все още искате да играете, играта струва $15 на Switch. Спестете си главоболието.
Играта е много сложна и хубава а аз обичам сложни неща!!!
Много готино
Тази игра не е добра, сега съм на ниво 20 и спря, не ми позволява да играя повече.
Не заслужава звезди....продължава да ме изхвърля от играта....не изтегляйте не си струва
Наистина ми хареса да играя този в началото, но след като надстроих някои неща за моята кухня и скъпоценните камъни са изразходвани, не мога да получа повече скъпоценни камъни, че е толкова трудно да се намеря, плюс предлагам декорациите да имат нещо общо с клиентите като надграждането на столовете ще удължи търпението им, а другите декорации ще ви дадат повече съвети. Имам предвид точно като другите игри, нали? Играх само първото място и стигнах само до ниво 28.
Обичам тази игра, но сега има реклами след всяко ниво и стана толкова досадно, че я изтрих. Супер разочарован, че тръгна в тази посока
Играта е добра, но меленето за редките валути развали играта за мен. Не по катастрофален начин, но вече не се интересувам да играя на едно и също ниво отново и отново, за да си купя мебели, което ТОГАВА ви дава валутата за закупуване на още надстройки. Самата игра в основата си е добра, вероятно една от най-добрите в този жанр, много предизвикателна и ви принуждава да се подобрявате. Но когато надстройките станат абсолютно необходими, това се забавя.
Много добър и забавен, има много неща за правене
Хубава игра, забавна е, но е твърде скъпа. Докато играете за безплатни реклами са прекомерни и понякога трябва да рестартирате играта, защото играта спира да работи. За да надстроите кухнята и да продължите напред, имате нужда от злато И диаманти, те ви дават малки безплатни диаманти, така че трябва да платите за тях, ако не искате да се забие. Нямайте нищо против да плащате, но според мен е твърде скъпо за това, което е.
Преди беше любимата ми игра въпреки всички микротранзакции, необходими за игра. Сега дори не мога да играя, защото актуализацията изобщо няма да се инсталира, въпреки че вече преминах през цялото отстраняване на неизправности. Ще продължа инсталирането с надеждата за нова актуализация. Стигнах до третия ресторант и не искам да загубя целия си напредък.
Чаках много но си заслужава
Понякога фонът се променя в бяло
Играта не работи от последната актуализация в началото на декември.
iLLOGIKA преди са работили по Cuphead, PGA Tour 2K21, SpongeBob SquarePants: Krusty Cook-Off и други. a quiet place · video game.
Death Incoming! Dobrodružné hww
Download Pigeon Pop 2 1.0 APK. Pigeon Pop 2 1.0. Цена: Free. Сегашна Версия: 1.0. Инсталира: 50+. Среден Рейтинг: aggregate Rating (5.0 out of 5).
SpongeBob: Krusty Cook-Off ง่ายๆ blqt
SpongeBob: Krusty Cook-Off Gündəlik nmcy
Много приятна игра! С всяко следващо ниво става все по-интересно и зарибяващо! Има много интересни новини, които могат да закупят за кухнята! Категорично ⭐⭐⭐⭐⭐!
Сладка царевица-с _ _ _ _ а ц _ _ _ _ _ _ а Кой ще отгатне ??
Вижте, харесвам играта, но играта се срива, надстройките са боклук с нужда от монети и скъпоценни камъни, едва получавате скъпоценни камъни. И о, да, срива се след 2 нива. Поправете играта пичове. Може да е толкова страхотно, v популярно, но неееееее, просто ще пуснете първата чернова и никога няма да актуализирате или коригирате грешките
Благодаря за отговора! Очаквам с нетърпение Pizza Piehole 🤪
Наистина обичам тази игра. Аз съм на щанда за сок, но освен ако не желаете да похарчите малко пари, няма да стигнете много далеч... скъпоценните камъни са много трудни за намиране и особено когато дойде предизвикателството за събиране на „харесване“, е буквално невъзможно да преминете нивото, освен ако нямате "незабавното готвене" :/ Вече похарчих твърде много пари, чувствам, че нивата трябва да са трудни, но не и невъзможни.
Добър никелодеон добър!
Pay 2 Win микротранзакции бъркотия. Поставката за палачинки вече не може да се играе, след като се наложи да се мелят БУКВАЛ ЧАСА ЗА ДИАМАНТИ, една от най-трудните за печелене валути. Сега след корекцията често не можете да поставите маруля върху Krabby Patties поради грешка, но всичко останало работи добре. Това е лошо, тъй като нарушава и съсипва играта.
Не мога да правя никакви покупки и количеството добавки на всяко друго ниво е смешно! Бих искал да играя това, но вече не мога да търпя да гледам добавка всяка проклета минута.
Всъщност е страхотна игра, изтеглих я днес и наистина се забавлявам с нея, безплатно 2 игра Препоръчвам ви да спестите диаманти за надстройки. Има и проблем, който може да не се случи на всеки, но може да се случи на някои като мен, играта ще работи добре, но понякога играта спира на екрана за зареждане и трябва да затворите и рестартирате приложението, и накрая ADS те са малко, но това, което ме дразни е, че понякога те поставят добавките на лицето ви и наистина мразя, когато правят това.
наистина е страхотно и единственият ми готвач е Спонджбоб, дори трудното е лесно да се препоръча да изтеглите тази игра
Харесвам тази игра, просто е много скъпа. Трудно е да получите нови герои. Всяко надграждане изисква скъпоценни камъни. От днес има изскачаща актуализация и тя не показва актуализация в Google Store. Не мога да мина покрай това.