Post by puddhotmarljusci on Feb 5, 2022 7:04:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови много новца ▞▞▞
▞▞▞ The Secret Society: Mystery 2022 version ▞▞▞
The Secret Society: Mystery Avanture entv
Игра је веома забавна! Дефинитивно вреди покушати! Ипак, један пад, ова игра ВЕОМА иде споро, тако да постаје фрустрирајуће!
Волим игру, само не волим кад је мој Фацебоок повезан сваки пут када се нешто заврши или завршим сет и комбинујем ставке које морате да објавите након сваког изазова који завршим и то је као 1 свака 2 до 3 минута, то је превише објављивања и ако требало је да објавимо требало би да добијемо дијаманте за то или додатне поене за подизање нивоа као што радите на `хидден цити' једној од ваших других игара Волим Зависник сам од ваших игара Играм толико различитих г5 игара волим их све! !
Понекад је претешко...после 5 или 6 сцена толико је фрустрирајуће да дајем отказ и пронађем нешто друго.
Only those who are initiated into a secret society or secret religious doctrines and rituals can be instructed in the mysteries of esoteric teaching.
Memes Wars Екшън saxn
уживајте у игрању већине сцена. Волео бих да има више времена за истраживање сцена. такође су неке сцене промениле објекте и скоро их је немогуће завршити. Поклапање драгуља је скоро немогуће, тако да више ни не покушавам. дајте нам времена да завршимо. тако да играм само сцене које су опуштајуће, а не стресне. Недостатак тге је немогућност прикупљања предмета из сцена које нису одигране.
Деинсталирао игру.Поново инсталирана игра. Ниво 4 и имате 2 плоче за игру, без инвентара, без колекција, ----- ништа!!!!
Одлична игра! Заиста забавно и креативно.
Моја омиљена игра. Али два пута током посете пријатељима дошла је пуна енергија. Вратио се у игру, али нисам добио пуну енергију.
Recruited by a secret society of babysitters, a high schooler battles the ... Halloween Daddy Finger Family Jigsaw Puzzle - Nightmare before Christmas
Волим игру. Изузетно разочаран у г5е. 5+ година и 100 долара за куповине у апликацији. Ово би био четврти пут да сам морао да почнем испочетка са троцифрених нивоа назад на нулти ниво јер је мој уређај морао да буде замењен или су то били проблеми са вашим ажурирањима због којих се мој уређај срушио и спалио; и још увек говоре да и даље раде на омогућавању преноса напредовања, али немају проблема са пребацивањем мојих $$ у своју касу 2020. Завршено.
Засада је добро. Ја сам само почетник, али до сада уживам.
The Secret Society: Mystery एडवेंचर ozhs
кул
дао 5 звездица пре новог ажурирања. данима покушавају да преузму ово ажурирање и ништа се не дешава. Молим вас, извршите аутоматско ажурирање за мене или поправите квар или ћу морати да откажем вашу апликацију. хвала, Јуди
Одлично за провођење времена. Такође, ОДЛИЧНО за бесплатну игру. Играо сам ово давно и скоро је исто, али има много више делова и делова у игри. Ако играте на свом телефону, то је тешко видети. Имам нову галаксију С20ФЕ и још увек је тешко видети неке слике.
Here are the best live wallpapers for iPhone and Android. ... Recruited by a secret society of babysitters, a high schooler battles the
последњи догађај је био 8% удаљен од коначне награде када је игра покварила грррр
Ово је била моја омиљена игра у једном тренутку. Не знам ко је "ажурирао" игру али је и упропастио. Радовао сам се трансформацијама и игрицама у паровима, Даркнесс није била СВАКА ДРУГА ИГРА раније. Када имате проблема са очима, то је ПРОБЛЕМ. Ово није било добро испланирано ИЛИ осмишљено. Осећам се као да сам кажњен јер слабо видим. Заиста мрзим ово. [уреди: данас 5 "ноћног режима" за редом. ]ТАКОЂЕ: ЗАШТО НЕ МОГУ да искључим позивнице?
Воли када ради, али је скоро немогуће ажурирати. 😢Када се покрене нова тема, имам проблема да се отарасим картона и имам обичне слике.
Покушава да се отвори, али се неће потпуно отворити.
Ова игра је тако забавна!! Заглавим док је играм све време!! Лол, добар посао, желим да видим још игрица од Г5е које знају шта раде!! Ово постаје све боље и боље! Ако вам икада затреба тестер, пријавите ме! 💯
The Secret Society: Mystery Περιπέτεια qbu
Раније сам имао скривени град, али није учитавао довољно простора, па сам после дужег времена мислио да пробам овај. За сада није тако лоше видећемо да ли ћу ово задржати или деинсталирати.
волим игру, али се стално замрзава и морам поново да покренем. фрустрирајуће
... svodi: John Cawelti, Adventure, Mystery, and Romance, Chicago, 1976. ... uzimajući u obzir romasu/ljubavno-avanturističke oblike koji su
Прилично изазовно и понекад фрустрирајуће, али прилично добро. 1.Сматрам да су неке од страница са локацијама превише тамне, да их не могу да видим на малом екрану мог мобилног, што је фрустрирајући део, такође у 2. Гем Матцх постоји превише кашњења при преокрету драгуља када направите подударање , губите драгоцене секунде чекајући да се преокрене и онда вам понестане времена, мора да буде тренутни и проактивнији. 3. Волео бих да је мало издашније са давањем кристала изгледа да никада не могу добити довољно да било шта купим. Ако су ови предмети поређани, вероватно бих дао оцену од 5 звездица.
Лепе сцене и занимљиве приче. Загонетке су изазовне, али изводљиве уз праксу. Само бих волео да је додатно време лакше добити.
Нисам срећан што не могу да добијем свој ниво са свог старог таблета који је умро. Био сам на нивоу 97 и сада сам морао да почнем поново.
Играо сам ово на претходном телефону, али никада нисам направио профил заборавио ако јесам, али бих волео да постоји начин да повратим своје претходне податке. И ја сам стигао тако далеко у игри. Чак сам имао откључане неке од сезонских ствари
Свидела ми се игра, али је скоро немогуће пронаћи неке од скривених предмета. Геапхицс је лепа, али објекти су често сакривени у мраку... што доводи до тога да потрошим сав свој живот или енергију да покушам да их пронађем. Играм 4 различите игре са скривеним предметима, али ова је једна од најтеже за видети и пронаћи предмете. Жао ми је што ми то није забавно. Зато ћу га деинсталирати и покушати пронаћи нешто друго. Покушао сам да ми се допадне ова игра, али не могу
Волите игру, али велики проблем је набавка дијаманата (кристала). Могло би бити мало лакше или барем имати више начина да их добијете.
Игра ми се и даље гаси. Добио сам исту поруку од техничке подршке, али нема правих поправки. Дао сам им све информације које имам и још увек ништа. Специјални догађаји су смешни и немогуће их је завршити без трошења правог новца или употребе свих ваших кристала и алата (који се не дају често). Игре су досадне и предуго им је потребно да се ниво пређе на ниво од 4-5. Колекције су ноћна мора. Треба вам превише специјалних предмета и многе загонетке захтевају више од 130 енергетских поена да бисте их играли.
Изгубио сам игру иако сам пронашао све ставке на време.
Sam je tinejdžerski kraljevski pobunjenik, drugi po redu na presto kraljevine Ilirije. Baš kao što je njena nezainteresovanost za kraljevski
Тек сам почео да играм и у реду је.
Тек почињем ову игру и нисам сигуран да ли ми се свиђа. Додајем ажурирање, играм ову игру већ пар месеци и постаје веома интересантна. Ова игра држи моју пажњу и тера ме да тражим све више и више трагова..не ваш просечни "ко је то урадио?"..Сада када почињем да разумем игру више, тражим да је чешће играм. Прикован сам за кревет на апаратима за одржавање живота и ова игра држи моју пажњу. Хвала вам на сјајној игри. Био сам пла
Много добра
свиђа ми се
Најновија верзија је поново покренула игру из почетка! И блокирао ме је од пријатеља. Веома, веома разочаран.
600мб?
The Secret Society: Mystery Przygodowe wqpp
топ